Werken bij Albreco

MIjn verhaal

Jan Kees

Constructeur
Ondertussen werk ik al wat jaartjes met plezier bij HIH Engineering. Naast de uitdagende en diverse projecten waar ik een belangrijke rol in mocht spelen, is het een fijne organisatie om bij te werken. Hier voel ik me gewaardeerd en op mijn plek met veel prettige collega’s om mij heen.
Lees verder

EN DIT IS HIH ENGINEERING OOK

Maandelijkse meetings

Bedrijfsuitjes

Teamdagen

UITDAGENDE PROJECTEN

In de afgelopen jaren mocht ik bij veel verschillende klanten aan allerlei projecten meewerken. Zo heb ik geholpen aan een project waarbij we een toevoer systemen voor robots hebben ontworpen. Ook heb ik gewerkt aan een machine die automatisch golfplaten op daken legt. Of was ik betrokken bij een project waar we een hele nieuwe productlijn hebben ontworpen voor een zonwering fabrikant. En dit zijn er maar enkele aan de groeiende lijst met mooie projecten.
Lees verder

PRoject uitgelicht

Eén project waar we hard aan gewerkt hebben is een machine die kartonnen dozen op een bepaalde manier moest vouwen. Het was een relatief kortdurend project (totaal c.a.10 weken). De diversiteit in dozen was zo groot dat ervoor gekozen is om dit doen met een 6-assige robot voorzien van een speciale grijper die de plano’s vasthoud, in een machine plaatst die hem vouwt en lijmt en de doos vervolgens in de verpakkingsmachine plaatst.
Lees verder

UITDAGINGEN

De uitdaging binnen dit project was allereest de wensen van de klant goed te leren kennen. Daarnaast waren er ook flinke technische uitdagingen. Er moest namelijk één machine komen voor alle soorten dozen die het proces volautomatisch zou moeten uitvoeren. Binnen het geheel was de factor tijd ook een grote uitdaging. Voor het project zelf was er beperkte tijd beschikbaar, maar ook de machine moest zo ontworpen worden dat het vouwen en lijmen van de doos zo snel mogelijk zou plaatsvinden. Al met al een super leuke uitdaging waar we uiteindelijk succesvol de klant hebben geholpen.
Lees verder

ACTUELE VACATURES

Service monteur
Werkvoorbereider kantoor aan het werk
Machinist Minigraver
Monteur W Installaties
Projectleider bij warmtepomp installatie