Werken bij Albreco

WIJ ZIJN ALBRECO

Werkzaamheden in werkplaats
warmtepomp boring school

Over

ALBRECO AARDWARMTE SYSTEMEN

Albreco is opgericht door de huidige eigenaren Petra Cozijn en Marcel Imthorn. Aanvankelijk maakte Albreco alleen gesloten bronsystemen. Vanaf 2014 is daar het installeren van aard-warmtepompen bijgekomen.
De laatste jaren legt Albreco complete verwarmingssystemen aan inclusief naregeling.

Ondertussen hebben we al mee dan 2.000 bronsystemen aangelegd, meer dan 500 aardwarmtepompen geplaatst, 10-duizenden meters vloerverwarming en 10-tallen naregelingen aangelegd. Albreco is volledig gecertificeerd en erkend voor het ontwerpen en installeren van gesloten bronsystemen (BRL2100 en BRL11000) en Aardwarmtepompen (BRL6000-21 scope 1 t/m 6).

De projecten die we uitvoeren zijn zeer divers, van een bestaand rijtjeshuis tot een appartementencomplex, van een vrijstaande bungalow tot een groot bedrijfspand. Wij ontwerpen en installeren onze aardwarmtesystemen helemaal zelf.

Er werken momenteel 12 mensen in vaste loondienst bij Albreco. Allemaal met een eigen specialisme. Wat Albreco kenmerkt is dat we een jong, maar vooral gezellig team zijn, dat er veel vrijheid geboden wordt voor eigen initiatief en je continue gestimuleerd wordt om te blijven leren. Daarnaast is er veel aandacht voor kwaliteit en veiligheid binnen het bedrijf.

Lees verder

WERKEN BIJ ALBRECO Samengevat

Leuk Team

Innovatief

Veel vrijheid

Flexibel

Ons fotoboek

Niet alleen hard werken maar ook veel lachen, dat is Albreco Aardwarmtesystemen